Bröllopsmakeup

Denna brud hade fastnat för en av mina tidigare bröllopssminkningar på bild och jag anpassade den efter kunden och detta är vad vi resulterade i.

Kamerablixt: testsminkningcamera flashNaturligt ljus:wedding makeup brideBilderna är från provsminkningen.

Mycket rouge, rosa toner, lite bronzer, markerade ögon med eyeliner, trebensfransar (flares), markerade kindben, naturligt färgade läppar med gloss.

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Tips på hur man kan sminka sig om man har fräknar? De har ju kommit fram nu till sommaren, men jag vet i sjutton hur jag ska sminka mig till min bal! Har ju bara fräknar runt näsan och lite på kinderna, och det ser ju jättekonstigt ut om jag använder rouge och foundation eftersom de annars synliga fräknarna suddas ut.. Svårt det här! Kom jättegärna med tips! 🙂

Kommentera

Stäng meny