Schampo & balsam till löshår

På Salong Barock säljer vi speciella produkter till dem med hårförläning i vad gäller schampo, balsam, inpackning/keratinkur och serum.

Det vi rekonmenderar är So Cap’s schampo och balsam/intensivbalsam. Detta använder jag själv när jag har löshår så här kommer en recension!be extensionsSchampo “Art Super Shampoo”, 250 ml, 239kr
“Den kombinerade effekten av provitamin A, C och E ger håret näring och borgar för balanserad fukt hos håret. Den ger resultatet av ett friskt hår med mjukhet, glans och spänst .

Massera in en liten mängd shampoo i vått hår. Låt verka någon minut och skölj därefter ur. Upprepa behandlingen om ditt hår är fett eller om du använder mycket stylingprodukter.”

Vad tycker jag?
Superdrygt schampo som är lätt att fördela mellan fästena. Löddrar lätt så man vet att det blir rent i hela hårbotten. Behövs användas 2 ggr om man har mycket stylingprodukter i håret, eller om det blivit mycket fett sen senaste tvätten. Hårbotten känns aldrig uttorkad fastän jag provade att göra rent 4 ggr en gång. Schampot är lite utredande med balsameffekt så löshåret inte blir för torrt och strävt efter tvätt. Så är det enkelt att lägga i balsam sen. Superbra!
Tvättas lätt ur så man inte har schamporester kvar i håret, i eller mellan fästena.
Bra och praktisk pumpflaska.euro so cap schampo balsamIntensivbalsam “Nutry Cream”, 250 ml, 239kr
“Intensivbalsam som gör håret silkeslent och mjukt. Balsamet intensivbehandlar håret och motverkar att det blir torrt. Formulan med dess aktiva ingredienser ger en positiv effekt på slitet hår. Genom att använda SO.CAPS intensivbalsam motverkar du att håret blir poröst med slitna toppar vid bruk av produkter som hårfön, locktång och plattång.

Fördela en klick balsam i nytvättat och fuktigt hår (endast i längderna). Låt det verka 5 minuter och skölj därefter noggrant. Det rekommenderas att använda produkten som en hårinpackning minst en gång i veckan. Detta görs genom att förlänga verkningstiden med upp till 30 min.”

Vad tycker jag?
Lätt i konsistensen, enkelt att reda ut i håret så man får i hela längderna. Praktiskt pumpflaska. Smart att det är balsam och inpackning i ett så man inte behöver köpa 2 dyra produkter.
Jag känner skillnad på en gång om jag har “vanligt” balsam i löshåret så det här är det bästa för våra extensions! Löshåret blir bara bättre och bättre med tiden om man använder bra produkter 🙂
Dock tycker jag alltid att balsamförpackningarna borde vara större än schampoflaskorna så de tar slut samtidigt… För har man löshår går det åt mer balsam/inpackning än schampo.

De har gjort om förpackningen numera och ändrat formulan lite, mest doften tycker jag. Såhär ser dem ut nu.

Kommentera

Stäng meny