Bloggkommentarer

Josse:
“Hej! Du verkar kunna mycket om hår, hehe. så vet du hur mycket det kostar att göra hårförlängning (clips), hos en frisör om man har axellångt hår och vill ha ungefär liten bit över midjan? och hur många ”hår slingor” skulle det behövas? hoppas du förstår vad jag menar.
Ha en bra dag.”

Svar:
Hårförlängning med clips sätts med hårtränsar och inte slingor. Detta sätter man i själv på morgonen och tar ur på kvällen igen. Detta kan du köpa nästan varsomhelst (nätet, hårshop mm.)
Menar du en mer permanent hårförlängningsmetod som keratinvax med hårslingor så behövs det väldigt mycket hår för att få ett fylligt resultat från axellångt till midjelångt för att det ska se naturligt ut. Alla salonger har olika priser så där kan jag tyvärr inte hjälpa dig.

A:
“hej! jag undrar om du skulle kunna lägga ut bilder på en sminkning som kan passa till examen! skulle bli jätteglad!”

Svar:
Bra förslag! Ska se om jag har tid att göra en video om detta till och med 🙂

Detta inlägg har en kommentar

Kommentera

Stäng meny