Tape extensions

Lilly:
“Hej!
Jag har väldigt tunnt ljus hår och vill sätta in en hårförläning till studenten. Det jag funderat länge på men aldrig fått något svar på, är om Tape sliter mycket. Jag har nämligen en kompis som går en linje som kan sätta in de på mig. Kan tyvärr inte ha clips för håret täcker inte över, även om jag tuperar. Då undrar jag också om tape lätt kan gömma sig under mitt hår. Hoppas ni kan hjälpa mig och svara på detta, tack på förhand!”

Svar:
Oavsett hårförlängningsmetod man väljer gäller det att det sätts in av utbildad personal och att man sköter det rätt.
Tapehår passar bäst de som har lite tunnare hår eftersom fästena blir helt platta, och basen på tapetränsen har som en “hårbotten” på fästena så det smälter in bra mot ditt egna hår och det inte blir en synlig skarvkant.

Se till att köpa löshår som har denna “hårbotten” som ska se ut såhär: (nu är tejpen vit på baksidan)Och inte den billigare varianten som har en inplastad känsla som fäste upptill av keratin mm. Dessa är mycket hårdare och blir inte alls lika onsynlig bland det egna håret. Håller inte lika länge heller!

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Så man kan inte använda träns?

Kommentera

Stäng meny