Håförlängning med tejptränsar

Veckan innan gjorde vi slingor och nyanserade håret på kunden.

Före och efter:tape hair extensionsHälften av tejplöshåret är tonat för att matcha kundens egna hårfärg.
Kunden har alltså 2 olika toner på löshåret som är satt tillsammans för den ultimata slingeffekten för att smälta ihop naturligt med det vanliga håret.skinweftPå sista bilden är löshåret lockat med locktång.

Detta inlägg har 3 kommentarer

  1. Hur funkar det när man har hårförlängning, kan man sätta upp håret i vilka frisyrer man vill sedan eller måste man ha utsläppt jämt för att det inte ska synas?

  2. Hej!

    Kan man tona tape extensions ända upp till fästet eller påverkas fästet då?
    Den toningen jag tänkt använda är mer som rent pigment som man inte använder någon väte till, tänkte nämligen köpa ljus siliconträns som man sätter på tape själv, men vill inte riskera att det påverkar ytan där man fäster tapen på!

    Mvh/Aimee

    1. Så länge du tonar innan du sätter på själva tejpen så är det ingen fara. Se till så att du sköljer rent ordentligt så inga rester är kvar och låt det torka helt innan du fäster den klistriga tejpen så det sitter.

Kommentera

Stäng meny