Recension: MÖLLEVIK Eco Face Toner

MÖLLEVIK Eco Face Toner, 50ml från DharmaZone, 235kr.“Härligt ansiktsvatten som ger näring, balanserar hudens pH samt sluter porerna och skyddar ansiktet. Aloe vera, kamomill, ringblomma och handplockad tång från den svenska västkusten bidrar med antioxidanter som skyddar mot fria radikaler och verkar antiinflammatoriskt.

Ett porsammandragande ansiktsvatten som reglerar ph-halten och balanserar huden. Verkar naturligt antiinflammatoriskt. Passar alla hudtyper.Tips: Underbar refrescher under dagen närhelst ansiktet behöver lite extra fukt. Perfekt för män efter rakning som en lugnande aftershave.

INCI: Aqua**, Aloe barbadensis leaf juice (Aloe Vera)*, Caprylyl/capryl wheat bran/straw glycosides; aqua; fusel wheat bran/straw glycosides; polyglyceryl-5 oleate; sodium cocoyl glutamate; glyceryl capryl, Fucus serratus (Seaweeed)*, Matricaria recutita (Chamomile)*, Calendula Officinalis flower (Marigold)*, Urtica dioica (Stinging Neetle)*, Pelargonium graveolens oil , Cedrus atlantica bark oil *, Gluconolactone, Sodium benzoate, Citric acid, Disodium phosphate (Salt), Citrus aurantium dulcis fruit extract leaf oil dulcis, (Vitamin C), Daucus Carota* (Carrot)( Citronellol*,,Limonen*, Geraniol*, Linalool*, Citral*, Farnesol*  Fragrances occurring naturally in essential oils)

100% naturligt innehåll varav
*ekologiskt odlad  
** naturligt renat källvattenOm företaget och dess produkter:
Dharmazone är ett svenskt företag och man hittar deras produkter för hud, hår, bad mm. på en hel del spa anläggningar. Produkterna är av rena, ekologiska råvaror som är odlade utan kemiska bekämpningsmedel, de är naturligt gödslade eller vilt växande i naturen. Fulla av naturlig näring för vår hud. Produkterna är dermatologiskt testade samt extra testade och certifierade av NATURE och  Kilmatinstutet – kontrollerad ekologisk hudvård, bra för din hälsa och vår gemensamma miljö!

Nu till ansiktsvattnet…
Första gången jag använda denna så blev jag lite paff, för den löddrar! Oavsett om man sprejar den direkt på huden eller på en bomullsrondell så blir det ett fint skum. Kändes lite konstigt till en början men nu har jag vant mig 🙂
Löddret hjälper faktiskt till att fördela vätskan och ansiktsvattnet är en av de drygaste produkterna i sitt slag som jag testat! 1 pumpning räcker till hela ansiktet. Och jag är en storkonsumerare av just ansiktsvatten så de brukar gå åt fort för mig.

Eftersom produkten är ekologisk luktar den fräscht av naturen: blommor och alger. Ganska mild doft så man inte luktar skog i ansiktet.

Ansiktsvattnet känns återfuktande på huden och den känns inte absolut inte stark och åtstramande som jag upplever ofta från andra typer av ansiktsvatten (oftast eftersom de innehåller mycket alkohol och skit).

Enda nackdelen är väl priset men eftersom den är väldigt dryg så blir det billigt i längden 😉

Betyg: 5/5

Älskar den! Jag kommer definitift köpa denna igen och kan rekommendera den till alla!

MÖLLEVIK Eco Face Toner, 50ml från DharmaZone, 235kr.

 

Kommentera

Stäng meny