Frågor & Svar- förlåt för sen uppdatering!

Angelica:
“Hejsan!
Vart ligger ni i sundsvall?
Jag skulle jättegärna vilja göra en hårförlängning. Hur går jag tillväga för att kontakta er? Och vet ni hur man sätter i det som kallas för ”nail hair extension” från rapunzel? Såg i en kommentar att man kunde ta med ”eget” hår och att ni då kunde sätta i.
Tack på förhand!”

Svar:
Vi ligger på Storgatan 68 i Sundsvall, snett mittemot Helex och Försäkringskassan, mot Mittuniversitetet.
Du kan boka din tid via telefonbokning eller onlinebokning. För din behandling ska du boka ”isättning av keratinvax”, hårförlängning via hemsidan.

Aimee:
“Hej!
Kan man tona tape extensions ända upp till fästet eller påverkas fästet då?
Den toningen jag tänkt använda är mer som rent pigment som man inte använder någon väte till, tänkte nämligen köpa ljus siliconträns som man sätter på tape själv, men vill inte riskera att det påverkar ytan där man fäster tapen på!
Mvh/Aimee”

Svar:
Så länge du tonar innan du sätter på själva tejpen så är det ingen fara. Se till så att du sköljer rent ordentligt så inga rester är kvar och låt det torka helt innan du fäster den klistriga tejpen så det sitter.

Tiffanie:
“Hej, jag undrar om ni har möjlighet att sätta i silikon microringar i mitt hår på eran salong i mitt hår? Och om man isf ska ta med sig eget löshår och microringar till eran salong ? Eller har ni bara några ” löshårsmetoder ”?
Kram”

Svar:
Vi jobbar inte med microringar på Salong Barock i Sundsvall. Kan heller inte rek. någon annan frisörsalong då jag inte vet vilka som jobbar med denna metod… inte en sådan vanlig metod vad jag vet.

Kommentera

Stäng meny