Frågan folk ställer är- hur blir den på mörkt hår?

Svar: Den blir likadan, exakt lika färgstark på mörkt/ljust hår. hårskugga rosa lilaGlömde kameran på jobbet idag men här är en bild på mig i lila och rosa hårskugga iaf när jag testade dem som hastigast precis när vi fått in dem 🙂

Detta inlägg har 2 kommentarer

 1. Hej! Jag har mörkbrunt hår nu, men skulle jättegärna vilja färga det typ persikofärgat. Här är ett exempel på en bild: https://chenoaloveshair.tumblr.com/post/15936023281/peach-gemma-ward

  Frågan är då: Hur ska jag gå tillväga? Mitt hår är varken jättetunt eller jättetjockt nu. Det är väl i liite dåligt skick då jag nyss tagit ut extensions, men jag hade ändå tänkt vänta tills kanske Majmånad att färga det. Jag undrar då ifall du har några bra tips hur jag ska gå tillväga, ifall jag ska bleka det etc. Jag är helt okunnig!

  TACK på förhand! <3

  1. Hej Maja
   Vi rek. att du gör slingor på salong eftersom du redan har behandlat hår. Gör man jättemånga, tunna, fina slingor så blir det ändå en mycket ljusare, jämnare helthetsfärg som man nyanserar, så det upplevs som en färg och inte som något randigt.
   Avråder från avfärgning då det sliter mer på håret och ger ett mer ojämnt resultat som du änså måste färga över med något annat i onödan.
   Tänk på att detta resultat inte kommer att kunna uppnås vid endast en behandling, det kanske kräver 2-4 gånger beroende på ditt hårs skick/kvalité.
   Lycka till!

Kommentera

Stäng meny