Nya mirakeloljan!

Matrix, Biolage, ExquisiteOil Replenishing Treatment, 92ml, 179kr på Salong Barock i Sundsvall.

ExquisiteOil innehåller den botaniska ingrediensen Moringa, som är känd för sina kraftfulla och mångsidiga antioxidanter. Moringaoljan stärker hårets inre struktur, skyddar håret från miljöföroreningar som gör håret matt och glanslöst. Genom att mikronisera Moringaoljan i sin renaste form maximeras effekten i fjällskiktet, utan att tynga ner håret. Resultatet är ett naturligt glänsande hår. Föreställ dig… Moringas enastående kraft i en lätt upplevelse.”

biolage moringaoljaNu har vi på salongen testat denna nya hårolja från Matrix och ja, att älska är ett starkt ord men vi ÄLSKAR den verkligen!matrix biolage exquisiteoil treatmentHåroljor är oftast tunga och ger ett flottigt resultat även vid minsta applicering, men denna är otroligt fin i dess konsistens och sugs in i hårstrået och gör det otroligt mjukt och glänsande utan den feta känslan i håret.
Funkar lika bra på tunt, fint, frizzigt hår såväl som tjockt, bångstyrigt, grovt hår.

Vi har även börjat sälja den som löshårets nya bästa vän! Ett tips till er med hårförlängning i 😉

Kommentera

Stäng meny