So Cap Hair Extensions

100% Indiskt remy tempelhår av europeisk kvalitet (dvs. tunnare hårstrån som passar den europeiska hårtypen med alla fjällskikten vända åt ett och samma håll). Allt hår prepareras i Italien. Detta garanterar vår leverantör.SHE-MII Banner - IBS NY

 Det finns två typer av indiskt hår på marknaden. Dels finns hår som samlats upp från borstar och golv och detta hår består naturligtvis av olika kvalitet, längd och färg. Hårets fjällskikt ligger i olika riktningar, hakar fast i varandra och gör att håret trasslar och blir risigt mycket snabbt.

Hår som samlats upp från borstar och golv genomgår en mycket stark kemisk process som helt fräter bort fjällskikten. Håret som är kvar blir därför mycket skört och glanslöst. För att göra håret glansigt och silkigt doppas det i fabrikssilikon som efter några tvättar nöts bort. Kvar finns alltså åter ett skört och glanslöst hår som lätt trasslar sig.

So.Caps hår kommer från hår som offras av indiska kvinnor under olika hinduiska tempelritualer. Håret samlas ihop i en tofs eller fläta och klipps därefter av. Varje bunt med hår har därmed fjällskikten samlade åt samma håll. Håret är också av samma struktur och färg. Slutligen behandlas håret enligt det sk. remysystemet som garanterar att hårets naturliga egenskaper bevaras under längsta möjliga tid.she-so-cap5

OBS! Tänk på att ett äkta löshår av professionell kvalitet alltid till en början är lite torrare än t ex de billiga hår som blivit preparerade med fabrikssilikon. För att håret helt ska komma till sin rätt måste det därför mättas med fukt och vitaminer. Följ därför skötselråden noga och använd de produkter vi rekommenderar.

Kommentera

Stäng meny