Hemmafixaren för gråa hår och utväxt

Här kommer en närmare titt på hårmascarorna jag skrev om häromdagen! 🙂

008Dessa färger har vi i lager hemma just nu! Visas i färgordning från mörkast till ljusast. cover your gray colors#Jet Black, #Dark Brown, #Midnight Brown och #Medium Brown. haul Svart hårmascara för de med svart hår och mörkaste brun (typ svart).färgproverMörkbrun hårmascara för de som har mörkbrunt hår. Passar de som har en kall/neutral färg. testersMörkbrun hårmascara med varm ton som passar de som har en neutral till varm färg.swatchesMellanbrun hårmascara för de som har ljusbrunt hår. Neutral till varm nyans.

Kostar 149kr hos oss i Sundsvall 🙂

Detta inlägg har 2 kommentarer

 1. Vickan

  Ja, hårmascaran jag köpte funkade faktiskt bra på min utväxt med.. som nödlösning. Jag köpte en annan sort dock, klarröd typ. 🙂
  Det är en bra nödlösning verkligen iaf.

  Jag har inte glömt bort er, tro inte det..
  Jag lider lite här med min utväxt, men har inte haft eller har några möjligheter att fixa det just nu, så ser det ut tyvärr..
  Men spara infon om vilken färgblandning och allt sånt där du använde på mig (jag som extremfärgade 13 dec i fjol)
  För jag dyker upp framöver, vet inte när riktigt.. men så småningom iaf.. 🙂

  Men så ni vet och inte tror att jag struntar i er och experimenterar på egen hand för det gör jag inte 🙂
  Ha det så bra!
  /Vickan

  1. Dorion

   Ja, vad bra att du hittade en röd hårmasvara 🙂 Perfekt nödlösning ju!

   Får se när vi ses nästa gång då 🙂

Lämna ett svar