Fransnäring, serum & mascaror


Elleeplex – Keratinbehandling + Eftervård för lash lift.
Avancerad eftervård för lash lift. proppfull med vitamin, kollagen och keratin. Används som finish i slutet av behandlingen och kan även säljas med som eftervård till kunden. Går utmärkt att kombinera med Elleevate mascara -Applicera Elleeplex och låt torka, applicera därefter önskat antal lager av Elleevate.
Kanske världens mest avancerade fransserum? Funkar även utmärkt på Ögonbryn och skägg.


Elleevate Mascara från Elleebana -Den enda mascaran som är godkänd att använda direkt efter OneShot Lashlift!

Elleevate är mer än en mascara, det är en fransnäring, keratinbehandling och mascara i en enda produkt. Den unika sammansättningen med keratin, arginin och biotin är speciellt framtagen av Elleebana för att ge starka, långa och fylliga fransar.

Stäng meny