Du visar för närvarande Vad är foilayage?

Vad är foilayage?

Har du hört talas om foilayage? Om inte, så låt mig berätta om denna fantastiska hårtrend som vi erbjuder här på Salong Barock. Denna magiska teknik är verkligen något som kan ta ditt hår till nya höjder!

Så, vad är egentligen foilayage? Det är en spännande kombination av två populära färgningstekniker, folieslingor och balayage. Med foilayage applicerar vi blekning i håret genom att måla det för hand, precis som med balayage, och sedan placera folie över slingorna för att intensifiera färgen.
Resultatet blir en underbar dimension och djup i håret som ser naturlig ut!

Kund före och efter en foilayage färgning:

Foilayage är verkligen en av de mest flexibla och mångsidiga färgningsteknikerna där ute. Oavsett om du vill ha subtila och mjuka övergångar eller mer dramatiska kontraster, kan foilayage anpassas för att passa din personliga stil och hårtyp perfekt.

Så vem passar foilayage hår för?

Svaret är enkelt – det passar alla! Oavsett om du har långt eller kort hår, rakt eller lockigt, ljus eller mörk, så kan foilayage anpassas för att framhäva din naturliga skönhet på bästa möjliga sätt. Det är perfekt för dig som vill ha en glamorös och modern look som sticker ut från mängden.

Men varför ska du göra din foilayage på salong hos en professionell frisör som oss på Salong Barock? Jo, för det första kräver foilayage precision och skicklighet för att uppnå de bästa resultaten. Vi erfarna frisörer har den expertis och kreativitet som krävs för att skapa en skräddarsydd foilayage som passar just dig.

Dessutom använder vi på Salong Barock endast högkvalitativa färgprodukter och verktyg (som Olaplex) för att säkerställa att din foilayage inte bara ser fantastisk ut. Utan som också är skonsam mot ditt hår. Vi strävar alltid efter att ge dig den bästa möjliga upplevelsen och resultat.

Så, om du är redo att uppleva den magiska skönheten hos en foilayage och ta ditt hår till nya nivåer av glamour och stil, varför inte boka din nästa frisörstid hos oss på Salong Barock? Vi ser fram emot att skapa magi med ditt hår och ge dig den foilayage du alltid har drömt om!