Få Beachwaves Hår – Permanent På Salong Barock!

Om du ständigt drömmer om att vakna upp med drömliknande halvvågigt hår. Då är det dags att låta drömmen bli verklighet. Här på Salong Barock i Sundsvall erbjuder vi det senaste inom hårvårdstrender. Och idag ska vi prata om något som kommer förändra ditt hår för alltid… Beachwave permanent!

Är du trött på att slita med locktången varje morgon? Drömmer du om att kasta dig in i sommardagar med lätta, vågiga lockar som bara ser ut som att du har spenderat dagen vid stranden? Då har vi svaret för dig. Beachwaves Permanent på Salong Barock!

permanenta håret kort hår

Vad är Beachwave Permanent?

Jo, låt mig berätta. Det är den ultimata lösningen för dig som vill ha de där avslappnade, lösa vågorna lockarna utan att behöva tänka på att styla dem varje dag. Med vår professionella teknik och kvalitetsprodukter kan vi skapa en naturlig look som håller i!

När du bokar din Beachwaves Permanent hos oss på Salong Barock kan du förvänta dig en upplevelse från början till slut. Vi konsultera med dig för att skräddarsy din look efter dina önskemål och din hårtyp. Sedan är det dags för själva behandlingen. En skonsam process som inkluderar Olaplex. Och en hårpermanent som ger ditt hår livfulla, lockiga vågor som ser naturliga ut.

Och det bästa av allt? Du vaknar upp redo att erövra dagen varje dag. Utan att behöva tänka på att styla ditt hår med värmeverktyg. Beachwaves Permanent är den ultimata frisyren för dig som lever ett aktivt liv men ändå vill se fantastisk ut varje dag.

Så vad väntar du på? Boka din tid för Beachwave Permanent hos oss på Salong Barock i Sundsvall idag och upptäck själv varför detta har blivit en av de hetaste hårtrenderna just nu. Ge ditt hår den kärlek och uppmärksamhet det förtjänar. Och låt oss hjälpa dig att få de lockar du alltid drömt om!