Schampo för mjäll, psoriasis

”hejsan söker med ljus och lykta efter matrix actrol anti dundruff schampo som tydligen har slutats tillverka. Detta schampo hjälpte även mina patienter med psoriasis i hårbotten. har ni nån aning om vad den verksamma substansen var i schampot , varför man slutat med det , eller om det finns något annat med samma verksamma substans. ??? tycker inte biolage schampot är tillnärmelsevis lika bra . tacksam för all hjälp och information ni kan ha /gudrun carlsson”

Svar:
Hårvårdserierna inom Matrix har ändrats så därför finns mjällschampot som du letar efter inte kvar. Istället finns bara ”scalptherapie ”, https://www.matrixsverige.se/our-products/haircare/biolage/scalptherapie. Försök att leta hos de större webbshopsen, deras lager uppdateras inte lika ofta och de kan därför ha kvar något parti av dessa som de kan sälja för en billigare peng.

Kan tyvärr inte hjälpa er mer än så, i värsta fall kan man alltid ringa till Matrix huvudkontor och fråga om de har kvar något där.

I övrigt kan jag rekommendera Goldwell’s serie: Dualsenses Scalp Specialist som är för problemhårbotten. Vi säljer detta till dem med känslig hårbotten, allergi, psoriasis mm.
https://www.goldwell.se/4/produkter/produktserier/dualsenses/dualsenses-scalp-specialist.html

Lycka till! 🙂

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Emma

    Jag vet ett mjällschampoo som faktiskt funkar! Har testat alla dom men hjälper mig inte alls, Neccin från grazette är bäst i test och man får pengarna tillbaka om det inte funkar! Rekommenderas starkt! Säljer den själv till mina kunder och mina nära och kära!

    Med vänlig hälsning, frisör fr Gbg

    1. Dorion

      Åh, trevligt med respons från en annan frisör 🙂 Man bli ju ganska insnöad på de produkter man arbetar med och så kommer det så mycket nytt hela tiden så man kan omöjligt ha koll på allt… Tack för ditt svar. Ska testa det!

Lämna ett svar