Vintersäsongen

Ni glömmer väl inte bort att ta hand om huden såhär års? Tänk på att huden och håret behöver olika produkter efter olika säsonger beroende på sol, vatten, kyla osv.

Här är mina hudvårdsprodukter som jag använder på ansiktet denna vintersäsong! skincare productsTanCan ”Bronze” self tanning spray + TanCan primer för att få färg på mina ljusa vinterhy. Bästa hemma-solduschen!
Elisabeth Arden ”Eight Hour Cream” för extra torra partier. Nagelband, läppar, armbågar mm.
Proclé ”Hydrating Toner”- återfuktande ansiktsvatten som är alkoholfri.
Dermalogica ”Daily Microfoliant” är den mildaste men effektivaste dagligrengörings- skrubben! Perfekt för de med fet eller problemhy.
Balance Me ”Pure Skin Face Wash”- skonsam rengöring för de dagar jag inte har så mycket att göra rent, när man inte har smink på sig t ex.skönhetsprodukter vinterElisabeth Arden ”Visible Difference Cream” är min dagliga ansiktscremé. Massa fukt och skydd mot vind och kyla!
Lancôme ”Flash Bronzer” self-tanning gel använder jag mellan solduscharna för att behålla färgen. Fördelen med gelé är att den absorberas fortare, kladdar inte och är luktfri.
Boots no7 ”Night Cream”- min första nattcremé faktiskt. Återfuktar hyn extra mycket under natten.
Püreminerals ”Mineral Mudd Mask” är en intensiv lermask för att rengöra porerna. Denna är ganska stark så inget att rekommendera för den känslige! Används efter behov.
Dior ”Hydra Life Skin Tint”- färgad ansiktskräm som jag har då jag är solbränd. Bästa gyllene tonen som finns att få tag på enligt mig.
Karin Herzog ”Oxygen Face Mask” använder jag faktiskt ganska sällan men lite då och då när jag känner att jag behöver ett ’lyft’, typ en sån där söndag man bara känner sig gammal och grå… haha ^^
Nuxe ”Créme Fraîche Serum” är ett ultra-koncentrerat serum som är vinterns måste-ha-produkt!

Sammanfattningsvis så använder jag ’fetare’ skönhetsprodukter som ger en massa fukt och skydd. Vad gäller rengöring så ska det vara så skonsamt som möjligt så man undviker uttorkning.

Vilken/vilka är era bästa vinterprodukter som ni inte kan klara er utan?

Lämna ett svar