Bästa jobbväskan

Ska passa på att recensera min nya sminkväska på en gång då jag fått mycket kommentarer på Instagram osv. 001Väskan är från Peggy Sage. Väskan är 3-delad och man kan välja om man vill ha bara 2 delar istället för alla 3 tillsammans.  004 Den nedre delen är den största, där man får plats med alla hårvårdsprodukter stående (så de inte läcker) och alla större föremål. Runt ”väggarna” finns det kardborrband som man kan fästa 4st necessärer på (som medföljer). Supersmart faktiskt! 003Mittendelen är som en sminklåda med utdragbara lådor, som verktygslådan… Tillräckligt stora fack för det mesta sminket faktiskt! 002Delen längst upp är den minsta, där rymms all övrig material som man kan tänkas behöva.

Sjävla väskan är rätt rejäl med dubbelförsedda hjul, låsmekanism på sidorna så man vet att allt sitter ihop säkert. Den känns tålig och ganska stötsäker. Handdtag upptill, utdragbart handtag bak och handtag på båda sidorna.

Enda jag saknar är större hjul så det blir mer uttrymme mellan själva väskan och marken när man drar den hit och dit… Skulle också velat kunna använda varje del för sig men då saknas riktigt lock eller botten. Ja, den övre delen kan användas själv såklart…

sminkväska

Helt klart bästa jobbväskan jag köpt hittills, och jag har ju avverkat ca 4st nu 😉

Detta inlägg har 5 kommentarer

 1. Johanna

  Jag har packat/fixat/släpat runt lite på min nu också..dock bara hemma! Får säga att jag gillar den starkt 🙂 Det enda jag önskar skulle vara att man kunde använda delarna separat 🙂

  1. Dorion

   Ja, jag håller med 🙂

 2. Studentflickan

  Hej Dorian
  Skulle vara super om du kunde skriva ihop en lista på vad man bör ha med i sin makeup väska … Ex på vad som alltid finns i din jobbväska …

  Glad alla hjärtans dag ….

  Mvh

  1. Dorion

   Ska försöka skriva ihop en sån! Finns dock något liknande i bloggen redan men det var ett tag sen 😉

Lämna ett svar