Den romantiska bröllopsfrisyren

I fredags jobbade jag med ett hemligt bröllop och det var så kul! Eftersom jag kände bruden så visste jag vilken stil hon ville ha och jag fick såklart fria händer… så jag hade planerat en frisyr jag velat testa ganska länge (rättare sagt en slags fläta).

Ja, såhär såg hon ut innan stylingen började:förebilden Slutresultatet: bohemian wedding hair braid wedding hair rosebud hair romantisk frisyr fläta bröllopshår Gjorde en bohemisk bröllopsfrisyr med romantisk känsla. En ganska ”naturlig” bröllopsfrisyr som inte kändes stel och stram helt enkelt!
Snedlugg, med allt hår draget åt ena sidan. Mycket volym och olika strukturer (fläta, lockar) och pricken över i:et, hårnålar med rosor av tyg! Blev väldigt nöjd själv 🙂

Jag önskar brudparet all lycka i fortsättningen!

Detta inlägg har en kommentar

Lämna ett svar