Linas hår, då och nu

Äntligen längre hår! Ca 1½ paket löshår (tape/tejp) i färgerna #223/23C och #263 som sedan nyanserats/tonats i samma nyans som det egna håret. Colorsync #SPM på det ljusaste och #10V på det mörkare. before after extensionsGanska likt det vi gjorde för ca 1 år sedan, fast då med keratinvaxfästen och inte tapetränsar. Ja, ni ser ju hure det egna håret har vuxit sedan dess!
Däremellena har det varit mörkt, kopprigt och guldigt! Lite tillbakablickar! 🙂frisörerna Salong Barock 4Foto: Emmelie Åslin lina2-web-600pxFoto: Nathelie Evrung korall gruppbild

Foto: Nathalie Evrungpersonalbilder foto sundsvallFoto: Sonny Larsson

Detta inlägg har 2 kommentarer

 1. Julia

  Hej Dorion! Nu är det så att jag gjort det största misstaget i mitt liv och använt blondspray. Mina fina naturliga slingor har försvunnit och jag har fått en orange nyans på håret. Vet du hur länge det här håller i sig och finns det något sätt att få det försvinna snabbare? Har även läst att det verkar mer i solljus och jag ska till Turkiet om mindre än en vecka och är mycket orolig över att det kommer bli ännu värre då, snälla hjälp!

  1. Dorion

   Blondspray fungerar som blekning, det ljusar upp håret. Du färgar alltså inte håret utan tar bort färgpigment från håret. Detta gör att ”blonderingen” inte är något som tvättas ur och försvinner! Det du kan göra är att tona håret med en nivå 1 toning (alt. skumtoning) och nyansera det för att dämpa det orange.
   Solen i Turkiet är starkare än här hemma i Sverige så det kommer att blekas ytterligare av solen där nere…
   Gå in till din närmaste frisör så de kan hjälpa dig med rätt produkter! Lycka till 🙂

Lämna ett svar