Erbjudande just nu!

Köp en valfri hemmatoning från Goldwell- få en Dualsesnses schampo & kur på köpet!*skyltfönster reklam *Schampo och balsam, 50ml/st, perfekt storlek för resan, gymmet mm. Gäller så långt lagret räcker!travel size goldwell

Gäller skumtoning och intensivtoning som vi säljer från Goldwell.

Här är en bild som visar hur effektiv en skumtoning är på t ex. blond hår.skumtoning före och efterDetta är löshår som jag har nyanserat/neutraliserat med en silvrig skumtoning för att få bort gula skiftningar.
Perfekt för att bibehålla ett brunt hår utan att färga sönder det! 🙂

Detta inlägg har 2 kommentarer

 1. Johanna

  Hej! vet inte om ni svarar på kommentarer, men testar ifall att!
  De är så att jag går frisör, och på egen hårvård så bestämde jag mig för att göra slingor.
  Den som gjorde håret på mig la för det första i en alldeles för mörk bottenfärg, en röd brun i mitt guldbruna hår.
  Som pricken över iet så var slingorna i olika länge, vilket resulterade i fler och mer markerade slingor i längderna än uppe på huvudet där dom knappt syns, blev nästintill tigerrandig, och bottnen blev kopprig/orange brun. Jätte hemskt.
  Jag undrar om jag kan använda goldwells skumtoning 10v på mitt hår för att få bort det gul/guldiga lite, eller fungerar det bara på superblonderat hår? Jätte tacksam för svar verkligen!

  1. lina_kallman

   Hej
   Vad tråkigt att det inte blev som du ville…
   Svårt att svara på när man inte ser håret men det låter som att du antingen får mörka ner håret för att slå bort de ovälkomna färgerna eller göra flera, jättemånga fina slingor för att sudda ut det som du har nu. Och sen nyansera det i önskad ton.
   10V på ditt hår nu kommer förmodligen inte göra så mycket. Du kommer fortfarande vara för varm i tonen. Och de tigerrandiga slingorna kommer ju inte minska för det :/
   Kanske ska gå till en frisör du kan lita på för detta så du vet att det blir rätt 🙂
   Lycka till!

Lämna ett svar