Balmain extensions

Köpte in lite nya löshårsdelar som kom i veckan… detta är Balmain Hair Dress som kommer i små klädförpackningar med galge och allt. Supersnygga! balmain hair dresscolors balmain extensionsHårgarderoben är äntligen här 😉

Det speciella med dessa är att de är så kallade ”flip in hair”- extensions. De sitter med ditt egna hår utan clips, lim eller dylikt. Se bild nedan för exempel på hur man sätter på sig håret. step-by-step extensionsKolla även Balmain Hair på Youtube för deras video: HÄR.
Tränsen sitter på ett litet band av nylon som man trär på huvudet, typ som ett halsband på huvudet! Det sitter fast genom att reglera bandet så det sitter tight mot huvudet, och sen ligger ditt egna överhår över löshåret som en tyngd för att det ska hållas på plats.

Vi har fått in dessa i färgerna #Stockholm, #Rio, #London och #Sydney. Dessa är av äkta hår! 🙂color chart balmainVarje hårset är i olika lager så färgerna är olika beroende på hur du lägger håret. Framsidan (kallad Sunrise) är ljusare medan baksidan (kallad Sunset) är mörkare.3d extensions Håret är färgad i 3D nyans (naturlig ombré) med en mörkare hårbotten, mellanpartiet har både ljusa och mörkare slingor och topparna är som ljusaste för den mest naturtrogna färgen som ska passa alla.

Balmain Hair Dressen kostar 2475kr/st och är löshåret är 40cm långt.
Läs mer om Balmain Hair Dress på deras hemsida.

Detta inlägg har en kommentar

Lämna ett svar