Olaplex info

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:Hårtips
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer

olaplex no3VAD ÄR OLAPLEX?
Olaplex är en innovativ produkt som reparerar, stärker och skyddar håret på ett helt nytt sätt i samband med kemiska behandlingar. Den ger din kreativitet en ännu större frihet – du kan bleka håret allt ljusare och färga det alltmer dramatiskt.

HUR FUNGERAR DET?
Olaplex vårdar och reparerar strukturen i hårets fiberskikt med en unik teknik. Olaplex baseras på en uppfinning som återkopplar och reparerar svavelbryggorna i håret. Olaplex helt nya, revolutionerande ingrediens motverkar oxidationsmedlets brytande effekt på svavelbryggorna genom att återkoppla dem innan syreatomer tränger in i håret. Olaplex förebygger skador, reparerar gamla skador och stärker håret.

KOMPATIBILITET MED OLIKA HÅR OCH PRODUKTER
Olaplex fungerar med alla hårtyper och hår i olika skick. Vare sig din kunds hår är tunt och skandinaviskt, tjocka och naturligt lockiga eller asiatiskt kommer Olaplex att reparera och stärka håret. Olaplex fungerar utmärkt i både kraftigt behandlat och helt obehandlat hår. Olaplex kan användas med färg-, bleknings- och permanentprodukter i alla serier.

Olaplex gör färgningsresultatet ännu mer fantastiskt. Olaplex är en ny sorts kemi, som varje gång gör håret starkare och i bättre skick.

Olaplex No.3 Hair Perfector – Underhåller Olaplex-vårbehandlingens resultat hemma
Olaplex No. 3 Hair Perfector är en produkt som du kan använda för att underhålla resultaten av din Olaplex-vårdbehandling i salongen. Produkten underhåller hårets goda skick och fortsätter att stärka och reparera håret mellan besöken i salongen. Samtidigt förbereder den håret inför nästa kemiska behandling. Olaplex No. 3 har samma verkande huvudingrediens som Olaplex No. 1 och Olaplex No. 2.

Vi rekommenderar att produkten används en gång i veckan, oftare vid behov.
Applicera Olaplex No. 3 i tvättat, handdukstorrt hår, kamma igenom en gång och låt verka i 10–20 minuter, helst längre.
Skölj, tvätta och vårda håret med de produkter du vill.

https://olaplex.se/

Lämna ett svar