Olaplex no3

Hemmabehandlingen av Olaplex heter ’Olaplex Hair Perfector no3’ och funkar på alla hår även om du inte gjort Olaplex på salong.

Olaplex no3 har en lägre dos av mirakelmolekylen än salongsprodukterna såklart men ger även en bra effekt inför inför eller mellan frisörbesöken!
FB_IMG_14619937419497
Vi rekommenderar att man schamponerar håret med djuprengörande schampo t ex Malibu C Un-doo-goo Shampoo (för att få bort yttre beläggningar) och handdukstorkar håret så det inte är droppande blött, tar 1- kronorsklick till axellångt hår ocv 5- kronorsklick till långt hår, börja applicera i mitten av håret och sen uppe på huvudet och dra fingrarna igenom så man sprider ut produkten jämt över hela håret (tangle teezer i duschen om man har), sätt upp håret med en klämma och låt verka MINST 10min, helst 20min eller mer!

Torka inte håret, för Olaplex slutar verka när det är torrt.
Man kan gå ut från dushen men sätt en handduk runt axlarna och plasta in håret helst. Man kan även sova med detta i.

Tvätta sen ur, de som har fint/tunt/kort hår ska schamponera ur Olaplex + balsam och de som har lockigt/tjockt/grövre hår behöver bara skölja och använda balsam.

Har man extra tid så gör en vårdande inpakning efteråt (då ska man schamponera mellan).

Kom ihåg att Olaplex inte är en inpackning utan en stärkande kur på molekylär nivå! Därför måste man fortsätta använda fuktinpacknkng, hårolja osv.

Lämna ett svar