Keratin, sommar och sol!

Keratinbehandlingar
Även om detta kan verka som en idealisk sommarbehandling så är detta inte en bra kombo, så om du planerar att resa till varmare breddgrader och har gjort en keratinbehandling så undvik att doppa håret när du badar för saltvatten löser upp keratinet. Saltvatten och keratin är tyvärr en dålig kombination.

Om Keratin Behandlingar
Hår innehåller en viss mängd keratin. Kvinnor med lockigare hår har i allmänhet mindre keratin än de med rakt hår. Keratin behandlingar förseglar med proteinet keratin håret, som lämnar det rakare och mer hanterbar.

Saltvatten
Saltvatten rensar hår på keratin, vilket innebär att den behandling du gör kommer att förstöras. Natrium (Salt) öppnar upp ditt fjällskikt och bryter ned hårets keratin tömmer håren på fukt. Om du tror att då är det bara att hoppa i en pool istället, tänk om! Tyvärr, klor gör exakt samma sak. På med badmössan och njut av dina lata dagar och ta hand om ditt hår 😉IMG_5012-1-2

Snart är sommaren här!

Modell: Louise
Smink & Hår: Salong Barock
Bild: Fotograf MissJeni

Lämna ett svar