Ellebana One Shot LashLift

Nu börja vi med franspermanent igen! Ja, vi slutade med den förra för flera år sedan eftersom vi inte tyckte den var tillräckligt bra, men nu har det kommit en ny typ av franspermanent som håller vad den lovar!
xbefore_and_after_elleebana_eutwvhn-width-700-png-pagespeed-ic-jdxo5ej7to ellee-lash-lift-b4-after-crop-web
Franspermanenten är från märket Ellebana och heter One Shot Lash Lift som ger en riktig böj som håller länge!
Det finns olika storlekar vi kan jobba efter så detta passar alla oavsett franslängd. Perfekt för er som inte vill göra fransförlängning men vill ha ett piggare utseende då ögonen gör så mycket för ansiktet!

Fransböjen håller så länge som dina egna fransar sitter kvar så när din hårcykel ändras så kommer effekten gradvis tappas eftersom det växer ut nya fransar. En franscykel är ca 2 månader och alla hårstrån är i olika faser av denna livscykel.

Franspermanenten tar ca 30min och man kan även färga fransarna och brynen i samband med denna behandling.
Pris 595kr.

Lämna ett svar