Träningsmodeller

Vi söker alltid hårmodeller/träningsmodeller till olika projekt. Det kan vara frisyrträning bara eller olika färg- och klipptekniker, även till vissa fotosessioner…

IMG_20160803_074252
Mejla intresse till info@salongbarock.se så sparar vi er i vår databank!

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Carina Rosenblad

    Hej har kort page som ej är uppkkippt, mellanblond , är intresserad att få annan färg på håret helst blond och annan frisyr , kanske ectension för att få tjockare hår kanske ,öppen för förslag mobilnr 0735459503

  2. Kristina

    Hej,
    Har lmellanblond bottenfärg samt resten är bli detta med olika gulguldiga toner, långt hår nedanför axlarna och det är en misslyckad helblondering för snart 2,5 år sedan. Skulle vilja få till det snyggare…kanske en nyansering eller bayalage,ombre.

Lämna ett svar