Varför vi väljer Olaplex

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:Hår
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer

Olaplex lanserades i USA under sommaren 2014. Och det har blivit en världssuccé och finns nu i 150 länder. För första gången kan man förhindra skador på håret och stärka upp ett hår på riktigt. Olaplex är inte kosmetiskt utan arbetar på insidan. Branschen har levererat många bra produkter men det flesta är just kosmetiska och dessa kan få ditt hår att se friskt ut. Detta åstadkommer man med diverse filmbildande ämnen.
Olaplex gör ditt hår friskt!
När en sådan succé som Olaplex laneras så vill självklart alla få en del av den kakan. Därför har nu i dagsläge ca 100 andra bolag skapat sin egen ”plex”, ”bond” systemprodukt.

Olaplex_Logo_OL

Så vad skiljer dessa åt egentligen?
Olaplex har patent på sin formula att länka tillbaka brutna svavelbindnigar. 8st patent om vi ska vara noggranna. Olaplex har skapats av två av USA´s främsta doktorer i kemi och material. När ett patent godkänns så är det inte bara en bekräftelse att formulan fungerar utan detta gör också att man får inte kopiera produkten.olaplex

Hur kan då andra bolag hävda att just deras produkt gör samma sak?
Jo, det har med marknadsföringslagarna inom kosmetik att göra. Skulle Olaplex vara ett läkemedel hade det inte funnits kopior helt enkelt.

Vad är då skillnaden mellan Olaplex och de övriga?
I stora drag kan vi säga att de övriga arbetar kosmetiskt. Det får hår att se friska ut, glansiga och starka. Detta görs med ingredienser som har funnits i branschen i många år.
Olaplex är den enda produkt som kan länka tillbaks svavelbindningarna i håret och därför har teknologin att bibehålla keratinet som gör håret starkt och motståndskraftigt.
Vi har valt att arbeta med Olaplex då det är den enda som har denna teknologi.
För vi värnar om ditt hår. I dag , i morgon och resten av ditt hår liv

Lämna ett svar