Höstnyheter: Dreadsmössor och kepsar

Håll huvudet varmt vid kalla dagar ute med våra håraccessoarer UTAN att offra din frisyr oavsett om du har lockigt/texturerat hår, dreadlocks eller bara löst hår.

Äntligen har vi fått in dessa efterfrågade kepsar! De är perfekta för frisyrer där man har mycket hår eller vill kunna ha en del utanför huvudbonaden. Keps för hästsvans, lockigt eller dreads finns i olika färger, blå, lila, svart, grågrön och vinrött. Se fler bilder i webbutiken.

Vi har varma, sköna stickade mössor i flera färger. På bilden ser du en röd stickad vintermössa. Men den finns även att välja i svart och grå färg.

På sista bilden ser du en tunnare beanie mössa. Den modellen finns också i flera färgkombinationer som blå, lila, orange och multifärgat. Detta är en multifunktionell mössa då du kan använda den som en buff (halsduk), mössa eller pannband. Praktisk och snygg,

Båda dessa mössor kan bäras utan att dra ut håret utanför upptill. De fungerar precis som en ”vanlig” mössa också då öppningen upptill drar ihop sig! Smart va?