Olaplex – Guldstandard för Hårreparation hos Salong Barock

Blogginlägg om äkta Olaplex!

Vi på Salong Barock är glada och stolta över att vara en officiell Olaplex Gold Member. Och det är dags att dela med oss av vår passion för detta fantastiska hårrevolutionerande varumärke! Som auktoriserad återförsäljare av Olaplex är vi engagerade i att erbjuda dig det allra bästa när det gäller hårvård.

Vad betyder det att vara en Olaplex Gold Member?
Det innebär att vi har uppnått hög standard i användningen av Olaplex-produkter och är erkända för vår expertis när det gäller att applicera dessa produkter för att uppnå maximala resultat. Det är en kvalitetsstämpel som vi har fått genom en Olaplex certifiering. Via utbildning som säkerställer att du får den bästa Olaplex-upplevelse varje gång du besöker oss.

Olaplex: Fake eller Äkta?

Men låt oss prata om något viktigt, äktheten av Olaplex-produkter. Vi vet att marknaden översvämmas av fejkade Olaplexprodukter, och det är viktigt att du som kund är medveten om skillnaderna. När du handlar Olaplex hos oss kan du vara säker på att du får äkta varor direkt från leverantören. Det garanterar inte bara resultat, utan också din hårs hälsa.

EXEMPEL:
Här är två bilder som en person har skickat till oss. Etiketten och flaskan ser korrekt ut, men baksidan av flaskan är manipulerad. QR koden är bortskuren, och istället är det ditklistrad en annan QR-kod. Det går alltså inte att fastställa äktheten av den här produkten längre.
Produkterna på bilderna är inte köpt/såld hos en auktoriserad återförsäljare av Olaplex.

Fejkade Olaplex-produkter saknar de nödvändiga ingredienserna för att leverera de fantastiska resultaten som varumärket är känt för. Användning av oäkta produkter kan i värsta fall skada ditt hår och ge motsatt effekt. Så varför riskera det?
Lockas inte av ”billiga priser”…

Att köpa dina Olaplex-produkter från din frisör, som oss på Salong Barock, är det bästa valet av flera anledningar. För det första säkerställer du äktheten av produkterna. För det andra får du expertråd om vilka Olaplex-produkter som passar bäst för din hårtyp, behov och hur du använder dem.
Kan du inte ta dig till salongen kan du köpa våra produkter i vår egen webbutik: www.barocks.se

Så nästa gång du funderar på att införliva Olaplex i din hårvårdsrutin eller när du är i behov av en Olaplex-behandling, tveka inte att boka en tid på Salong Barock, din frisör i Sundsvall. Vi är inte bara en salong. Vi är din pålitliga partner för att uppnå det vackra, friska hår du förtjänar!