Sommarfrisyr (pompadour)

Kunderna börjar vilja ha sommarkort hår nu och då tar jag gärna fram klippmaskinen 😉 rockabilly hairstyle mohawk sidecutDenna tjej brukar ha kort på ena sidan och längre på andra, men nu körde jag kort på båda sidorna! Klippte så hon kan ha håret åt varje sida, framåt eller bakåt. När jag stylade det nu så fönade jag upp allt i rockabilly- stil 🙂

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. josefin

    Hej! Jag är sugen på att klippa mig ungefär såhär men undrar hur man ska styla och hur de ser ut utan styling. tacksam för svar 🙂

    1. Dorion

      Hej, en sådan här frisyr kan man ha både upp eller ner beroende på om man hinner styla det eller inte. Du kan dra luggen åt sidan t ex. Annars är denna frisyr väldigt lätt att styla, vax går fortast. Men på bilden har vi fönat med saltvattensprej och sen haft i vax.

Lämna ett svar