Kundkollage

 

Här kommer lite bilder på kunder som vi haft sistone… rakade mönsterHårtatuering med rakade mönster i graffiti- stil. Samma sak på andra sidan.  girl makeup hairEn tjej som tog studenten 2013! Grattis 🙂 Smink och hår fixades på salongen dagen till ära. bröllopsfrisyr 2013Bröllopskund. Smink & hår av oss. All lycka till er! entre Jaha, såhär ser det ut utanför oss 😛bangstyle winnerBlev en av veckans ”vinnare” på ett hårcommunity då vår bild var framröstad som en av de bästa. Grattis till oss själva 🙂 Vi blev väldigt förvånade när vi fick ett mystiskt paket från USA! silikonträns Mycket löshår har det varit… här är tape löshår till en kund. Detta är #4/6.extremtoningHar färgat lite löshår hemma… färgningTestade lite olika saker… extremtoning burkar dip dye extremtoning löshår extensions Såhär blev resultatet.she by socapKöpte ett butiksställ så nu hänger löshåret uppe i salongen så man ser det! Funderar dock på att spraya det svart… Vad tycker ni? skin weft Tape löshår igen! Denna gång omsättning av hårförlängningen på en kund.löshår sundsvall Nya ombre keratinvax- slingorna. Så snygga! Till vänster är det #8/DB4 och till höger #4/14.janinas hår Janina före sin hårförlängning.janinas hårförlängning Janina efter sin hårförlängning. Vi ville åt en blond ombré look och använde oss av 2 paket #4/14, 1 paket 8/DB4 och 1 paket #35.närbild Närbild: löshårsslingor. bröllopshår Brudprovning… vintagetema. Testade typ 4st olika frisyrer, får se vilken bruden väljer!
Älskar smycket! Är ett diadem egentligen men jag satte det bakochfram 😉sminkbordSminkbordet redo för en bröllopskund 7.30

Lite gott och blandat 🙂

Lämna ett svar