Vitt hår

Vitblond kund i vattenfallsfläta!waterfall braidDenna kund var senast svartgrön och har haft alla möjliga färger men nu ska hon vara vithårig så, ja, vi gjorde det! 🙂

Detta inlägg har 2 kommentarer

 1. Sofia

  Hur lång tid tog det att göra det så blont? jag är nämligen blond egentligen men i somras färgade jag det brunt. Sedan nu så vill jag bli blond igen så jag gick till en frisör igår som slingade mitt hår men det är mer brunt än blont fortfarande.
  Hur ska man göra för att få det riktigt blont?

  1. Dorion

   Det tar olika lång tid beroende på hårets kvalité och färg. Men det finns också mycket olika typer av blekningar/avfärgningar som är olika bra effektiva! Det kan ta allt från 2- 5 ggr beroende på utgångsläget och hur man vill ha det.
   Just denna kund tog det 2- 3 ggr på men då väntade vi också minst 1 månad mellan varje besök.
   Slingor, slingor, slingor är det bästa alternativet 🙂

Lämna ett svar