Min julsminkning

Hoppas alla haft en trevlig julafton med mycket kärlek i form av mat, familj och vänner, och kanske lite julklappar! 🙂party makeup crystalsVille bara visa min sminkning som jag hade… med mina nyinköpta eyeliner klistermärken (såna hade jag senast i mellanstadiet)! strazz eyelinerKändes lite stelt i typ 30sekunder och sen var det som vanligt igen. Enkelt fuskknep när man har lite bråttom!

Slänger upp en video också:

Hiss eller diss?
Dessa stickers finns i massa olika utföranden och är enligt mig supersnygga! Sitter som de ska även ovanpå ögonskuggan och känns inte obekväma. (Kommer ihåg dem från förr på Glitter (?), fy vad de skavde!)

Produkter i videon:
Bobbi Brown ”Metallic Long-Wear Cream Shadow” #Starry Purple no.7
So Susan ”Micronised 8-hour Eye Shadow Palette” (light shimmer)
Peggy Sage ”Jumbo Crayon” #Argent
Nyx ”Matte Smokey Look” palette #One Night in Marocco
Make Up Store ”Microshadow” #Cupcake
Illamasqua ”Precision Ink” #Abyss
Kanebo 38 degrees mascara¨
Peggy Sage ”Eye jewels” #Prettifying

PS.
GOTT NYTT ÅR!

Lämna ett svar