Sitter och redigerar en video

… och det tar sådan tid!

Bjuder på en frysbild från filmen så länge, så vet ni vad som kommer sen 😉 screenshotLite manga, harajuku, anime- inspirerat!

Prenumerera på oss på Youtube, så får ni se filmen där sen 🙂
SalongBarock heter vi där.

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Mia, Makeupartist

    Hej. Paletterna är från Emite, de har en hemsida http://www.emitemakeup.com med en webshop däremot finns inte paletterna där, skriv till dem och säg att du är intresserad samt om du är utbildad makeupartist (då får man rabatt). De har varit lätta att ha att göra
    Med och skickat varorna snabbt 🙂

  2. Sminkhörnan

    Ja det var faktiskt roligt, för när min mamma skulle köpa kitet till mig frågade hon på Kicks vilket dom rekommenderade och då sa dom Depend, trots att det var det billiga alternativet. Jag tycker Depends är väldigt täckande så det kan vara värt att testa.

Lämna ett svar