Fest – eller brudmakeup?

Vi tar olika mycket betalt för festmakeup och brudmakeup. Vi får ofta frågor från kunder om varför?
Här förklarar vi mer om varför vi skiljer på dessa behandlingar i salongen.

Vad är skillnaden på festsminkning och brudsminkning?
För oss är detta olika typer av tjänster och det ingår olika saker i respektive tjänst. Så därför har vi olika priser på tjänsterna naturligtvis.
Olika uppdrag/tjänster tar olika mycket tid och energi för oss. Och vi har olika förväntningar och förberedelser på vårt arbete beroende på om du ska
sminkas till fest eller bröllop.
Våra priser baseras på tidsåtgång och arbetserfarenhet.

Så det är helt logiskt att göra skillnad på festmakeup och brudmakeup, både vad gäller innehåll och pris.

Priserna på våra bröllopstjänster handlar inte (bara) om produkterna som vi använder och tiden vi lägger ner på själva bröllopsdagen. Vi har ett helt stylingkit
med produkter, verktyg och penslar som vi regelbundet måste förnya. Vi lägger ner mycket ”osynlig tid” på alla uppdrag. Oftast har vi mejl- och telefonkontakt med våra kunder, ger stöd, råd och erbjuder även provtillfälle vid bröllopsjobb. Ibland göra vi till och med fler än en brudprovning om den blivande bruden ändrar sig/vill det. Då tar vi också betalt för en extra provning såklart!

Du kan boka festmakeup via hemsidan på internetbokningen på www.salongbarock.se.
Men för att boka bröllopsstyling måste man kontakta oss först. Eftersom de flesta gifter sig på en lördag är detta inte bokningsbart online, utan måste manuellt läggas in av oss.
Välkommen att mejla din bröllopsförfrågan till info@salongbarock.se för att se om ditt bröllopsdatum 2024 är tillgängligt för oss.

Detta inlägg har en kommentar

Kommentarer är stängda.