Boka Din Skräddarsydda Sminkning eller Sminkkurs på Salong Barock!

Sminkning eller Sminkkurs? Vi på Salong Barock är stolta över att erbjuda inte bara en fantastisk frisörupplevelse, utan också en skönhetsservice som sträcker sig längre än det vanliga. Hos oss kombinerar vi skicklighet inom både hår och makeup för att ge dig en helhetsupplevelse som verkligen får dig att stråla!

Vi är inte bara utbildad frisör utan även erfaren makeupartist. Det innebär att du har möjligheten att boka inte bara en snygg klippning eller färgning, utan även en imponerande sminkning för speciella tillfällen. Och det blir ännu bättre. Vi erbjuder även sminkkurser för alla åldrar och nivåer av erfarenhet.

Makeup artist Dorion Chang Karlsson. Med sminkkund.

För de som vill se extra glamorösa ut inför festen, afterwork-eventet eller en annan speciell tillställning (bröllop & bal), kan du nu boka vår professionella sminkning. Vi makeupartister är experter på att förvandla din look och framhäva din naturliga skönhet. Oavsett om du föredrar en subtil och naturlig look. Eller om du vågar testa de senaste sminktrenderna, är vi här för att skapa den perfekta looken för dig.

För de som önskar lära sig konsten att sminka sig själva, erbjuder vi också personliga sminkkurser. Våra kurser är anpassade efter dig och dina behov. Vi går igenom allt från grundläggande tekniker till avancerade sminktips. Oavsett om du är nybörjare eller redan har en grundläggande kunskap, anpassar vi kursen efter dina önskemål och din unika ansiktsstruktur och färger.

På Salong Barock tror vi på att skönhet kommer inifrån och att rätt smink kan förstärka det. Vår professionella salong strävar efter att skapa en atmosfär där du känner dig bekväm och vacker.

Välkommen till Salong Barock i Sundsvall, där vi inte bara klipper hår utan också förhöjer din skönhet med skicklig makeup. Boka din sminkning eller sminkkurs idag och låt oss tillsammans skapa magi!